WEDSTRIJD Futsal Team Charleroi - Real Noorderwijk  4 - 6  (1-1)

DATUM 13-02-2015  20:15

DOELPUNTEN Niels Caers (4), Yannick Scheerens (1) en Mouhcine Zerouali (1)

VERSLAG Real Noorderwijk trok op Futsalfriday met 2 zwaar gehavende ploegen richting Châtelineau. Bij de beloften ontbraken de broertjes Vivijs, Rik Janssens, Pieter-Jan Hendrickx en Yannick Arnoets, Smail Bahloul is aanwezig maar moet geblesseerd langs de kant blijven. Zerouali maakt zijn wederoptreden na weken blessureleed, al is het slechts op halve kracht. Toch beginnen de youngsters sterk aan hun wedstrijd, al in de eerste minuut prikt Niels Caers de 0-1 tegen de touwen. Het antwoord van Châtelineau volgt meteen: Dylan Amelot 1-1. Real krijgt een karrenvracht aan kansen...Ferrian nipt naast, kapitein Lambaerts op de kruising, Caers op de paal, Scheerens voorlangs, bal van de lijn gekeerd, enz...Bij de rust is het nog steeds 1-1.

De 2e helft begint zoals de 1e, meteen doelpunt voor de bezoekers, Caers trapt overhoeks binnen: 1-2. Amper 1 minuut later opnieuw Caers, deze keer trekt hij solo richting doel: 1-3. En ook nummer vier wordt door Caers proper in het mandje gelegd: 1-4. Châtelineau begint dan aan een stevig offensief en Amelot brent zijn ploeg terug tot 2-4. De thuisploeg ruikt zijn kans en in enkele doldwaze minuten brengen Colonius en Manes de stand op 4-4. Doelman Van Bael tovert nog enkele sublieme reddingen uit zijn hoed en houdt zo de kansen van onze youngsters gaaf. Verre uitgooi Van Bael, Scheerens kan slim meepikken en afmaken: 4-5. Op minder dan een minuut van het einde zet Zerouali de kroon op het werk: 4-6! Knappe prestatie van onze beloften.

Real youngsters speelde met: Davy Van Bael, Joren Lambaerts, Joren Jennes, Brent Hendrickx, Niels Caers, Heutmen Kherouach, Yannick Scheerens, Marco Ferrian, Mouhcine Zerouali, Smail Bahloul en Jarne Vervoort.